• Mån - Lör 8.00 - 20.00
 • Landalabergen 7
 • 0708656813

BILSKROTDELAR SERVICE CENTER

Är du redo att ge din bil den tjänst det ber om? Planera och boka grattis bilskrot hämtning och bildemontering. Med över 5 års arbetslivserfarenhet inom bilskrotning och rivning erbjuder YensVans Bil Skrot AB 100% kostnadsfri bärgningsbil med kunnig personal för hämtning av din skrotbil.

Vi strävar efter att blir Göteborgs bästa bilskrot och bildelar service central för begagnade bildelar. Alla bilar bärgas till en auktoriserad bilskrot.Boka online idag så hämtar vi bilen samma dag. Vi har tillstånd länsstyrelsen har transportförsäkring och F-skatt. Missa inte vårt skrotbilspremie med säker och snabb betalning upp till 4000 kronor för din skrotbil.

SÅ GÅR DET TILL ATT SKROTA DIN BIL

Dessa papper ska du ha med!

  • Giltigt legitimation
  • Ha med registreringsbeviset (del 2)
  • Ha med fullmakt om du är inte ägaren

Dessa papper får du ifrån oss!

  • Mottagningsbevis
  • Påskrivet registreringsbevis
  • Kvitto från oss

Våra bilbärgning servicepersonal kommer snabbt och enkelt ta din skrotbil till en av vara auktoriserad bilskrotställen. Vi vet att det inte är mycket mer frustrerande med alla pappersarbete därför har vi en personal som utmärker sig för att erbjuda högkvalitativt bilskrotning service. Efter du lämnar skrotbilen till oss skickas registreringsbeviset till “Transportstyrelsen” för att du inte längre ska stå som ägare till bilen. Spara dig lite tid genom att boka en grattis bilbärgnings service här. Nedan kan du fylla in bokningsformuläret så kommer vi att kontakta dig för att bekräfta din grattis hämtning av ditt skrotfordon. Det blir inte mycket lättare än det här.

.

Boka-din-bilskrot-hämtning-online-eller-köp-begagnade-bilskrotdelar
automotive-shredder-residue-3108985_1920

BOKA EN GRATTIS HÄMTNING ONLINE

Namn

E-post

Telefon

Hämtnings adress*

Registreringsnummer*

Tid för att hämta

Genom att skicka in detta formulär kommer du att begära en helt kostnadsfritt hämtning av din bilskrot. Se till att du har med dig den gula delen av registreringsbeviset (del 2) samt en giltigt legitimation. OBS! Ta med i fylld fullmakt om bilen står på en annan person!
ÖPPETTIDER - BILSKROTDELAR
Söndag Stängd
Måndag 8:00 - 20.00
Tisdag 8:00 - 20.00
Onsdag 8:00 - 20.00
Torsdag 8:00 - 20.00
Fredag 8:00 - 20.00
Lördag 8:00 - 20.00
Letar du efter begagnade bildelar? Ring oss!
0760 88 24 24