• Mån - Lör 8.00 - 20.00
  • Landalabergen 7
  • 0708656813

Om oss

Vi strävar efter att både värna om miljön
samt att du får ut mer av att skrota bilen hos oss!

VÅR AFFÄRSIDE ÄR
BILSKOT OCH BILDELAR

Uche Ehiedu har över 5 års arbetslivserfarenhet inom bilskrotning och rivning efter att ha jobbat åt andra bilskrots aktörer. Under åren har han engagerat sig i frågor kring skrotbilar, inköp och återförsäljning av bildelar, och metalskrot. Som huvudägare är han fortsatt engagerad i verksamheten med återvinning och miljötänk.

I september 2018 fick han möjlighet och alla tillstånd att starta eget där han tillsammans med väl etablerade kontaktnät inom skrotbil företag var glada och stolt över att jobba ihop med honom och firman. Registreringsår för YensVans Bil Skrot AB Bil blir också startskott för hemsidan www.bilskrotdelar.se som skall vara företags marknadsföringskanal på internet.

Efter starten arbetar han vidare med samma bilskrots uppdrag och levererar bilskrotdelar till reservdelsleverantörer och egen privatkundförsäljning.

Målet är att nå en långsiktigt hållbar utveckling och proaktivt bidra till verksamhetens utveckling och resultat. Som ägare av aktiebolaget är Uche Ehiedu en mycket kunnig och engagerad precis som i sin tidigare arbetslivserfarenhet som bildemonterings tekniker. Företaget ska arbeta enligt gällande miljölagstiftning och med fokus på tillsyn och rätt metodsätt för att verka för en sund utveckling av bilskrotningen i Västra Götaland och i Sverige.

Bilskrotdelar garanterar att din skrotbil omhändertas på ett korrekt sätt samt att vi ska uppnå en optimal återvinning av bilskrot råvaror och reservdelar från din skrotbil. Uche Ehiedu´s fokus har alltid och kommer alltid att ligga på miljö och kvalitet för att bibehålla förtroendet hos kunderna och som en nystartad och seriös bilskrots aktör i Västra Götaland i Göteborg med omnejd. Ni är så varmt välkommen till Göteborgs bilskrotdelar.se eller ring mig på 0760-88 24 24 och få dina svar direkt. Vårt organisationsnummer: 559171-4760

 — Uche Ehiedu, VD och ägare av Aktiebolaget

HITTA BEGAGNADE BILRESERVDELAR I GÖTEBORG OCH OMNEJD!

Förutom att vi kan ta hand om era skrotbil erbjuder vi på bilskrotdelar.se ett brett utbud av bildelar och reservtillbehör till bil. Alla bilar bärgas till en auktoriserad bilskrot oavsett om bilen hämtas  ifrån Göteborg, Onsala, Lerum, Sjövik, Gråbo, Öckerö, Hönö, Stenungsund, Tjörn, Orust, Lysekil, Munkedal, Uddevalla, Ljungskile, Lilla Edet, Ale och Trollhättan. Vi håller vi vad lovar och mycket mer för din bilskrot. Vi hämtar bilen gratis och återsäljer bra kvalitetskontrollerade begagnade bilskrotdelar , vilket är bra för miljöns återvinning istället för att köpa nytt och som givetvis kommer att gynna era egna plånböcker.

SKA DU SKROTA BILEN?
ELLER TJENA PENGAR SNABBT?

Vänligen observera att registreringsbeviset bör vara underskrivet på ägarbytes delen som heter (del 2)!

  • Saknar du del 2 beställ den nedan och ta med legitimation.
  • Om någon annan lämnar bilen åt dig krävs en fullmakt.

Beställ regbevis

Ta med Fullmakt

MEDIA GALLERI

VANLIGA FRÅGOR OM BILSKROTNING

Förr fick man skrotningspremien men sedan bilskrotningspremien försvann 2007 har antalet bilar som skrotas minskat vilket innebär att skrotningspremien betala inte ut av kommunen, istället är det vi som bedömer vad ni får. Hos oss kan vi betala dig mellan 1.000 och upp till 5.000

Eftersom vi hjälper er bli av med miljö problem utgår tyvärr ingen ersättning till dig när vi erbjuder den kostnadsfria hämtningsservice. Däremot kan vi betala dig för att hämta skrotbilen till oss.

Tyvärr måst du se till att vid hämtning av skrotbilen att den ha hjul och det behöver inte vara hela eller bra hjul.

VAD SÄGER KUNDERNA OM OSS?

MEDARBETARNA

Uche Ehiedu
VD
Elizabeth Nsah Yensi
Ekonomiansvarig
Anders Bertil Karlsson
Medarbetare